Journalistieke Stagiaire met een hart voor VIDEO

Functieomschrijving

Zin in een stage bij de videoredactie van DPG Media? Ben jij onze nieuwe kracht op de werkvloer?

En heb je zin om je tijdens je stageperiode volledig te smijten en helemaal ondergedompeld te worden in het maken van straffe video’s? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Je maakt online video’s voor al onze nieuwsplatformen of werkt mee aan onze live nieuwsuitzendingen in HLN LIVE. Jouw nieuwsvideo’s met een creatieve insteek en een sterke kop worden elke dag door miljoenen Vlamingen bekeken. Als dat geen check op je bucketlist is?

Ben je gebeten door nieuws en heb je vooral veel goesting om hieraan mee te werken binnen onze videocel?


Wij zijn op zoek naar jou. Waag je kans!


News City Video is een afdeling binnen DPG Media die zich focust op de creatie en productie van online nieuwsvideo's op HLN, het grootste digitale nieuwsplatform van het land. We creëren en produceren online video’s voor onze nieuwsplatformen en willen consumenten op elk moment van de dag de actualiteit in video aanbieden. De hele dag door zenden we live nieuws uit in HLN LIVE.

Functievereisten

Functievereisten

- Heb je een hart voor video en ben je gebeten door nieuws?
- Heb je tijdens je opleiding al kennis gemaakt met Adobe Première?
- Wil je deel uitmaken van een jong en creatief videoteam?
- Ben je sterk met taal en net zo allergisch aan taalfouten als wij?
- Krijg je een kick van deadlines en van breaking news?


Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiaire die het videoverhaal van DPG Media mee wil uitbouwen. Je bekijkt de actualiteit door een visuele bril en kan verhalen vertellen in beeld.


Bezorg ons jouw CV en sollicitatievideo en wie weet ontmoeten we elkaar gauw bij een lekkere koffie!

Als het grootste mediabedrijf van Vlaanderen zijn we dagelijks op zoek naar talent.
Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.