Key Account Manager

Functieomschrijving

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbreden van een
omvangrijke klantenportefeuille. Je werkt in partnership met de adverteerder en de mediabureaus en adviseert de business stakeholders in de mediaplannen op Televisie, Digitaal, Radio en Print.


Op die manier ben je een ambassadeur van alle DPG Media merken, 35 unieke merken die we inzetten om Vlaanderen te informeren, entertainen en te informeren: VTM, VTM 2, VTM 3, VTM4, VTM Go, Discovery Channels, TLC, MTV, Qmusic, Joe, Willy, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Dag Allemaal, Humo, …

Je komt terecht in een dynamische omgeving en krijgt de kans om het commercieel gezicht te worden van DPG Media.
Op basis van je drive, analytische skills, negotiatietalent, partnership mindset maak je elke dag het verschil en blink je uit in professionaliteit.


Functievereisten

∙ Je beschikt over minstens 3 jaar relevante sales-ervaring in Media en/of FMCG, RETAIL.

∙ Je bent in het bezit van een master diploma in een economische richting (TEW/ HIR/HW).

∙ Je hebt een bijzonder sterke commerciële feeling en bent een top onderhandelaar.

∙ Je analytische skills zijn van een zeer hoog niveau en maakt het verschil in voorbereiding, diepgaande analyse en synthese.

∙ Je legt de lat hoog en gaat steeds voor het maximale resultaat.

∙ Je bent een netwerkbouwer en opent permanent deuren.

∙ Je communiceert vlot en assertief in het Nederlands, Frans en Engels.

∙ Je beschikt over een aanstekelijke portie energie, enthousiasme en overtuigingskracht.

∙ Je bent een echte teamplayer, bent sterk in het intern afstemmen en aligneren met je collega’s. Daarnaast staat het team resultaat maximaal voorop.


Aanbod

∙ Je komt terecht in een toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.

∙ Bij DPG Media geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.