Stage Joe online

Functieomschrijving

Goesting in een stage bij Joe? Ben jij onze nieuwe kracht achter de schermen? En heb je zin om je tijdens je stageperiode volledig te smijten en helemaal ondergedompeld te worden in radio maken? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Als stagiair(e) bij Joe, maak je radio voor de frisse veertiger. Je maakt deel uit van het programmateam van de ochtend- of avondshow en brainstormt mee over relevante gespreksonderwerpen voor luisteraars, zoekt de juiste persoon voor interviews op de radio, werkt mee aan programma’s en acties en nog zoveel meer! Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan snel All the way en meld je aan voor deze toffe stageplek.

Functievereisten

- Je bent student Journalistiek, Communicatiewetenschappen, Radio,... en hebt zin in een leuke stage (dit kan ook een vrijwillige stage zijn via Mediarte)

- Je hebt affiniteit met Joe

- Je bent een echte teamspeler want bij Joe werk je nooit alleen

- Je hebt een vlotte pen en hebt interesse in redactie en productie

- Je weet van aanpakken en kan goed zelfstandig aan de slag

- Je werkt mee aan de inhoud van de ochtendshow met Q-dj’s Sven en Anke of de avondshow 'met Raf en Rani én aan de lange termijn projecten 

- Jij maakt zonder probleem de leukste foto's en/of tofste video's en bent vertrouwd met het Adobe-pakket

- Social media hebben voor jou geen geheimen

- Je bent creatief, flexibel, leergierig en sociaal

- Je bent beschikbaar voor een stage tijdens de zomermaand of in het najaar van 2022.

Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.