Studenten Redactiemedewerker HLN.be

Functieomschrijving

Ben jij dé nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit jouw kans! Bij DPG Media zijn we voor de digitale redactie van HLN.be op zoek naar een student die doorheen het schooljaar kan ingeschakeld worden in weekends, op feestdagen en tijdens vakanties. Je werkt zij aan zij met professionals die dagelijks met nieuws en actualiteit bezig zijn. Maar pas op, het is niet zomaar een gewone studentenjob, want je krijgt echt de kans om als student volwaardig mee te draaien op de redactie!

Functievereisten

Zo’n bijzondere opportuniteit vraagt natuurlijk ook om even bijzondere studenten:

- Een talenknobbel met een nieuwsverslaving of een journalist met een goede pen; de actualiteit interesseert je enorm en je vertelt graag verhalen en doet dat zonder schrijffouten

- Je bent stressbestendig en kan omgaan met deadlines

- Je bent een laatstejaarsstudent Journalistiek, Taal- en letterkunde, Communicatie of gelijkaardig


Wat denk je? Is dit iets voor jou? Solliciteer dan meteen en wie weet kan jij dit schooljaar het team van HLN.be komen versterken!

Vergeet je ook geen voorbeelden te sturen van teksten/artikels die je zelf hebt geschreven voor schoolopdrachten of in je vrije tijd? 1 adres: dpgmedia@adecco.be. Dan hebben we al meteen een beeld van wat je in je mars hebt!