Verzekeringsadviseur Independer

Functieomschrijving

Onze klantenservice maakt mensen blij. Wij willen dat onze klanten het ‘Wow, wat ben ik goed geholpen’-gevoel hebben bij wat voor vraag zij ook stellen. Onze medewerkers vinden daarom geen vraag te gek en zetten graag een stapje extra om de klant zo goed mogelijk te helpen.


Wil jij graag deel uitmaken van dit enthousiaste team in Antwerpen?


Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Je start de dag met een heerlijk kopje koffie en een gezellig praatje met de collega’s. Hierna ga je aan de slag! Op onze website worden vaste kosten vergeleken. Jij komt terecht in het expertenteam van verzekeringen. Momenteel bieden we zowel auto- als huurdersverzekeringen aan, die klanten ook meteen online kunnen afsluiten.
 • Je geeft telefonisch advies op gebied van verzekeringsvoorwaarden; je helpt de klant met het vergelijken en afsluiten, of aanpassen van de best passende verzekering.
 • Je beantwoordt de inkomende vragen van onze klanten via mail, telefoon en WhatsApp.
 • Je verwerkt verzekeringsaanvragen en polisdocumenten. Je volgt schadeclaims op, hiervoor heb je contact met verzekeraars.

Functievereisten

 • We zoeken een spontane, blije en enorm vriendelijke collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je houdt van praten! Je bent tenslotte dé eerste stem en persoon die ons bedrijf vertegenwoordigt!
 • Heb je ervaring in de verzekeringssector als klantenadviseur? Of ben je net afgestudeerd (bij voorkeur bank- en verzekeringswezen)? Ideaal maar geen must.
 • Ben je toevallig in het bezit van een PCP attest? Ideaal, indien niet dan kan je dit zeker via ons volgen.
 • Verder is je talenkennis wel erg belangrijk, Nederlands én Frans moeten zeer goed zijn, zodat je je klanten zowel telefonisch als per mail vlot te woord kan staan.
 • Klantvriendelijkheid en service zijn twee zaken die je hoog in het vaandel draagt.
 • Heb je al een eerdere ervaring met telefonisch klantenadvies? Handig! Dan weet je wat voor een leuke en gevarieerde job dit is!
 • Ben je flexibel? Dit vinden we erg belangrijk, want je start in een klein team.


Aanbod

Lijkt dit je wel wat? Wil je graag mee aan het begin staan van de grootste Belgische online verzekeringsmakelaar die kan rekenen op de ondersteuning van de experten binnen de DPG Media groep? Dan kunnen wij niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Bij Independer vinden we het niet alleen belangrijk dat je cv aansluit op de functie, je motivatie om bij ons te komen werken vinden we minstens zo belangrijk!

Naast een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zijn we ook nog eens heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vlak naast het centraal station van Antwerpen.

Je kan zelfstandig werken vanop afstand, maar je bent bereid om op afgesproken tijdstippen samen te komen met het team in Antwerpen.


Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.